Roulette regels

Ben je pas begonnen met roulette spelen? Wil je weten wat de roulette regels zijn? Dan ben je hier aan het juiste adres. We vertellen je graag meer over hoe het spel werkt en wanneer je welke winst mag verwachten. Voor iedere roulette speler is het waardevolle informatie. Wanneer je de spelregels kent, kun je hier ook optimaal gebruik van maken. 

Casino
Naam
Beoordeling
Bonus

De basis van de roulette regels

Het roulette spel bestaat uit een tafel met daarop een doek met mogelijkheden om je inzet te plaatsen. Daarnaast zie je een wil met vakken en de getallen nul tot en met zesendertig erop. Ze zijn rood en zwart gekleurd. Het vak van de nul is groen en hier kun je niets mee winnen. Wanneer iedereen een inzet heeft gemaakt brengt de croupier een bal in het spel. Hij laat deze over het wiel rollen tot deze stopt. Het vak waarin de bal belandt is bepalend wie gewonnen heeft. We zullen zo bespreken waar je precies op kunt inzetten. 

Het doel van het spel

Natuurlijk is het doel om juist te voorspellen, waar de bal terecht komt. Je kunt jouw inzet plaatsen op een specifiek getal (van een tot en met zesendertig), een kleur (zwart of rood), oneven of even en ook op een serie van getallen. Naarmate het moeilijker is om het juiste getal te voorspellen is de uitbetaling hoger. Zo krijg je bij een enkelvoudige winkans (oneven of even, zwart of rood, een tot en met achttien of negentien tot en met zesendertig) een keer de inzet uitbetaald. Je inzet wordt dus verdubbeld. Wanneer je jouw geld inzet op een specifiek getal dan krijg je zesendertig keer de inzet terug. Natuurlijk is de kans kleiner, dat je het juiste getal voorspelt. 

Er zijn verschillende roulette systemen welke je helpen om goed gebruik te maken van de mogelijkheden van een enkelvoudige winkans en ook van het winnen op een specifiek nummer. 

Jouw geld inzetten bij het spel

Het is belangrijk om je geld op de juiste manier in te zetten bij het spel. Er zijn een paar mogelijkheden hierbij. Zo kun je geld inzetten aan de binnenkant van de tafel of de binnenkant. Laten we het uitleggen. Eerst bespreken we de inzetmogelijkheden en hoeveel je kunt winnen. 

Inzet op:
Toelichting
Winst:
RoodJe zet in op alle rode cijferseen keer.
ZwartJe zet in op alle zwarte vijferseen keer.
EvenJe zet in op alle even cijferseen keer.
OnevenJe zet in op alle oneven cijverseen keer.
1-18Je zet in op alle de cijfers 1 t/m 18een keer.
19-36Je zet in op alle cijfers 19 t/m 36een keer.
eerste dozijnJe zet in op alle de eerste 12 cijfers 1 t/m 12twee keer.
tweede dozijnJe zet in op alle middelste 12 cijfers 13 t/m 24twee keer.
derde dozijnJe zet in op alle laaste 12 cijfers 25 t/m 36twee keer.
eerste kolomJe zet in op alle eerste kolom met 12 nummerstwee keer.
tweede kolomJe zet in op alle middelste kolom met 12 nummerstwee keer.
derde kolomJe zet in op alle laatste kolom met 12 nummerstwee keer.
SixlineJe zet in op alle blok met 6 nummersvijf keer.
CornerJe zet in op alle blok van 4 nummersacht keer.
StreetJe zet in op alle lijn van 3 nummerself keer.
SplitJe zet in op alle twee nummers aan elkaarzeventien keer.
Straight upJe zet in op alle inzet op een enkel nummervijfendertig keer.

Aan de binnenkant van de tafel inzetten

Er zijn vijf mogelijkheden bij een inside bet (de binnenkant van de tafel). Je kunt een getal kiezen. Leg je fiche precies op het getal binnen de vakjes. Je kunt ook je geld inzetten op twee getallen. Je legt dan de fiche op de lijn tussen de twee getallen. Wanneer je de fiche op de buitenste lijn legtaan de rand van de tafel dan kun je op drie nummers je geld inzetten. Wil je op vier getallen je geld inzetten dan moet je de fiche op het kruispunt van vier getallen leggen. Wanneer je aan de buitenzijde van de tafel voor een lijn tussen twee getallen kiest dan speel je met twee straten welke naast elkaar zitten. 

De buitenkant van de tafel

Het wordt ook wel de outside bet genoemd. Je kunt hierbij kiezen uit een kolom, een dozijn, een serie van hoge of lage nummers, rood of zwart en ook oneven of even. Je ziet in de tabel hierboven wat de uitbetalingen hiervan zijn. 

€250 + 100 FS